Feesten-en Partijen

Voor ieder wat wils geboden

Het repertoire varieert van diepzinnige luistermuziek tot en met gezellige dansmuziek uit zowel India, Nederland als Suriname.

Indiase muziek is voor menigeen een absoluut noodzakelijk ingrediënt voor een geslaagd feest. Tijdens bruiloften, verjaardagen en allerlei andere feestelijke aangelegenheden nemen de ashik Brothers de gasten mee op een muzikale wereldreis. De dansschoenen vinden als vanzelf hun weg naar de dansvloer.

Iedere vrijdag en zaterdagavond verwennen de Ashiq Brothers een breed publiek in diverse Indiase restaurants. Het repertoire varieert van diepzinnige luistermuziek tot en met gezellige dansmuziek uit zowel India, Nederland als Suriname. Regelmatig wordt ook Hindoestaanse muziek van Guyana en de Caraïben gebruikt om een swingend publiek te laten genieten van een onvergetelijk diner dansant. Tijdens feesten en partijen worden alle Indiase muzikale raga’s omgezet in een wervelende waterval van muzikale juwelen die op hun beurt een onvergetelijke indruk achterlaten op de aanwezige gasten..

Bij ieder optreden van de Ashiq Brothers worden leerlingen uitgenodigd om samen met hun Guru op te treden. Leerlingen die er klaar voor zijn, kunnen hun talent aan het grote publiek kenbaar maken en genieten van het applaus om zich vervolgens gemotiveerd te richten op de verdere ontwikkeling van hun zangkunst. In India genieten ook andere gezinsleden van deze beroemde familie hun welverdiende faam. Vanuit hun geliefde Jaipur treden ze in geheel India op. De broers en zoons van de Ashiq brothers die in India wonen, komen regelmatig naar Europa voor optredens.

Voor ieder wat wils

Bij kennismaking met de Indiase muziek blijkt dat er voor ieder wat wils geboden wordt: van klassiek, Old is Gold tot en met Bollywood en fushion.

Neem Contact op
Back to Top